Slide

Werkzaamheden

Zoals u van ons mag verwachten, hebben wij de kennis en materieel in huis om uw bestrating op de juiste manier te leggen.

Herbestraten

Omdat bestrating door bijv. intensief gebruik verzakt, is het op zijn tijd nodig om hier iets aan te doen. Als de stenen nog van goede kwaliteit zijn kunt u overwegen om te gaan herstraten.

U hebt dan voor relatief weinig geld een goed opgeknapte bestrating.

Nieuwe bestrating

Het kan ook zo zijn dat u uitgekeken bent op uw oude bestrating, of dat u voor een nieuw aan te leggen bestrating op zoek bent naar nieuwe stenen of tegels.
Wij kunnen u hierin advies geven en doorverwijzen naar de dealer waar wij klant zijn. Zij hebben enkele showtuinen en kunnen u nog meer advies geven. Wij maken ook voor nieuwe werken graag een prijs voor u.

Tuinaanleg

Bij bestratingswerkzaamheden krijgt u al snel te maken met verandering van het beeld van uw (bedrijfs) tuin. Daarom is het soms gewenst om ook de tuin aan te pakken. Meestal is het goed om eventueel grondwerk ten behoeve van de tuin van tevoren in het plan op te nemen en voor het bestraten uit te voeren. Ook bij het aanleggen van uw tuin, leggen van grasmatten, egaliseren van grond en eventueel overig grondwerk kunnen wij u van dienst zijn.